top of page

DESPRE NOI :

 

ESTAGROTEH M S.R.L. este o societate cu capital integral privat înființată la începutul anului 2011, având ca obiect principal de activitate importul și comerțul cu tractoare, combine, mașini agricole, precum și asigurarea service-ului cu piese de schimb în perioada de garanție și postgaranție.

   Încă din anul 2011 s-au încheiat contracte de reprezentare pe teritoriul Republicii Moldova cu producători de tractoare și utilaje agricole din Polonia, Cehia, Italia, Bulgaria, Turcia și Belorusia.

   ESTAGROTEH M comercializează, pentru fermierii agricoli, tractoare cu puteri între 36-282 CP, diverse echipamente și utilaje agricole, precum tractoare și echipamente comunale destinate primariilor. În fiecare an societatea a participat cu exponate proprii la Expoziția Internațională MOLDAGROTECH Chișinău.

   La sediul din satul Sociteni, raionul Ialoveni, societatea dispune de stoc de utilaje expus în permanență.

De asemenea mai dispune de un magazin propriu cu piese de schimb, atelier stabil de reparații precum și două ateliere de service mobile, toate fiind dotate corespunzător și deservite de personal cu înaltă calificare.

   În afara comerțului cu tractoare și mașini agricole (95%), societatea prestează servicii de întreținere, reparații și transport (5%), consiliază clienții în vederea obținerii finanțărilor.

   Importul se realizează prin contracte stabile de aprovizionare, încheiate cu fabrici producătoare, cum sunt Pronar Sp. Z o.o. (Polonia) – tractoare, remorci, echipamente de gospodărie comunale; Bury Maszyny Rolnicze (Polonia) – mașini de erbicidat și grape cu discuri; Expom Sp. Z o.o. (Polonia) – utilaje agricole; Meprozet Koscian S.A (Polonia) – cisterne – vidanja; Agroremproject – 98 (Bulgaria) – grape cu discuri, combinatoare; Unlu Ziraat Aletleri (Turcia) – pluguri, cultivatoare; Kurt (Turcia) – semănători, cultivatoare, Tumosan (Turcia) – tractoare; Farmtrac (Polonia) – tractoare, echipamente comunale.

   Transportul mărfurilor de la producător la locațiile societății, precum și către dealeri/clienți finali se face cu mijloace de transport proprii la costuri reduse.

   Astăzi, ESTAGROTEH M S.R.L. este o firmă apreciată pretutindeni, făcând față cu succes concurenței acerbe, întrucât răspunde cu profesionalism la cerințe tot mai diversificate ale clienților și militează permanent pentru stabilirea de noi colaborări cu firme prestigioase din domeniu.

 

 

bottom of page